Κουρουμπλής–Δέν μπορούμε να κάνουμε πίσω στα κόκκινα δάνεια!!!

Τη θέση ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οπισθοχωρήσει στο θέμα των «κόκκινων» δανείων, διατύπωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Όπως ανέφερε, μιλώντας στο Βήμα FM, η κυβέρνηση έδειξε μεγάλη κατανόηση σηκώνοντας μεγάλο βάρος σε μία δύσκολη στιγμή, ενώ αναφέρθηκε και στο προσφυγικό ζήτημα, εξαίροντας τα αισθήματα και τις δράσεις αλληλεγγύης της «συντριπτικότατης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού».

09e40c8a27e9524c63078113257f55a5_XLΟ Παναγιώτης Κουρουμπλής τόνισε πως τον ενοχλεί ο τρόπος με τον οποίο θέτουν τα ζητήματα οι εταίροι, σημειώνοντας ότι η πρώτη κατοικία στην Ελλάδα δεν είναι κάτι απλό, αφού συνδέεται με την ψυχολογία του Έλληνα.

«Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνονται την πρώτη κατοικία οι Ευρωπαίοι, αλλά εμείς έχουμε αυτή την ιδιοσυγκρασία και δεν μπορούμε αυτό να το τσαλακώσουμε. Δεν μπορεί! Δεν έχουμε λόγο ύπαρξης…», ανέφερε ακόμα ο υπουργός Εσωτερικών.

«Ας κάνουν κι αυτοί κάπου πίσω. Έχουν κι αυτοί ευθύνες. Αν νομίζουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα κρίση, ας την αναλάβουν. Επιλέξαμε να είμαστε στην Ευρώπη και θα πιούμε και το ποτήρι αυτό. Τι να κάνουμε; Δεν ήταν συνειδητή μας επιλογή; Ε, ας πιούμε κι αυτό το ποτήρι», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s